Bästa Scooter Hjälmar för barn ridning elektriska eller sparka skotrar

Huvudtrauma är en av de vanligaste skadorna i scooter och cykelrelaterade olyckor bland barn. Att sätta på en certifierad hjälm kan dock minska svårighetsgraden av huvudskadan med 85%, indikerar rapporten.
Det är därför klokt för ditt barn att bära en hjälm när du kör en push eller elektrisk scooter. Men inte bara nöja sig med någon skoterhjälm. Gå för certifierade Hjälmar av ledande organ som CPSC och ASTM.
Här är sådana tillförlitliga Hjälmar att överväga:
Anmärkning: minelscooter.se är läsare-stöds. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision utan extra kostnad för dig.

Topp 10 Scooter Hjälmar för barn

Triple Åtta Dubbla Certifierade Skoter Hjälm för Barn

Triple åtta skoter hjälm har dubbla certifieringar av CPSC och ASTM. Därför är dess Kvalitet trovärdig.
Barn i olika åldrar kan använda hjälmen eftersom den kommer i tre olika storlekar. Det inkluderar extra små (18.9 till 21.25) inches, medium (21.5 till 22.75 inches) och extra stor storlek (23.25 till 24 inches).
Utrustningen kombinerar ett ABS-skal och ett slagabsorberande skumfodral. Därför lovar den maximal sköld mot huvudskada.
Även om det erbjuder kudde mot hög effekt, den har en nära passform och låg profil design. Den har också en uppsättning justerbara hakremmar. Därför kan du finjustera passformen för att uppnå önskad komfort.
När värmen intensifieras, släpper det perforerade skalet i kylluft. Dessutom har hjälmen två uppsättningar av flyttbara svett-saver fit kuddar. Det inkluderar den förinstallerade tunna fodret och en extra tjockare liner.

Vad Vi Gillar Med Det:

Den finns i flera färger
Dubbla certifieringar
Lätt att bära på och av
Den har kylventiler
Flera storlekar

Vad vi inte tyckte om det:

Ytterligare ventiler kunde ha gjort det mycket bättre

KONTROLLERA AMAZON

Razor V-17 Ungdom Scooter hjälm för barn

När det gäller skyddsutrustningen finns det ingen genväg. Därför erbjuder Razor V-17 scooter hjälm CPSC-certifierad kvalitet.
Barn är mycket selektiva med färger. Men Razor tillgodoser det genom att tillhandahålla Hjälmar av sex olika färger. Det betyder att även den mest kräsna ungen får sin favorit.
På en varm dag blir en dåligt utformad hjälm outhärdlig att bära. Men inte så med rakhyveln v 17 hjälmen. Den har 17 strategiskt placerade ventiler. Så det maximerar kylningseffekten på en varm dag.
Rakhyveln v 17 hjälmen passar en huvudomfång av 22 till 23,5 inches. Med andra ord är det troligt att det passar barn i åldern 8 till 14 år.
Men för barn i lägre ålder gör Razor v 17 child Scooter hjälm ett lönsamt val. Barn-storlek hjälmen passar en huvudomfång av 21,5 till 22,5 inches.
På båda sidor har den ett snabbåtkomligt sidofrigöringsspänne. Dess design gör det enkelt att justera och fästa snabbt. Spännet förblir säkert även under extrema rörelser.
Dessutom ger ergonomisk inredning stoppning komfort och säker passform. Men om du behöver en mer snygg passform, erbjuder paketet dig ett extra fodermaterial.

Vad Vi Gillar Med Det:

Väl luftad från alla håll
Lätt att nå och säkert spänne
Massor av färger för att passa även de mest kräsna barn
Justerbar storlek

Vad vi inte tyckte om det:

Fastställande av ytterligare stoppning material är utmanande

KONTROLLERA AMAZON

OutdoorMaster Scooter hjälm för barn

När du behöver den absoluta passande hjälmen för ditt barn, prova Outdoormaster. Det erbjuder en dubbel justering inställning. På baksidan ger det dig den säkra justeringsratten. Det har också en annan justeringsinställning via hakremmen.
Under en inverkan kommer det förstärkta ABS-skalet och 0.7 inches tjocka EPS till din hjälp. Förutom att fungera som en skoterhjälm, finner den liknande användningsområden i andra utomhussporter.
Paketet ger dig två flyttbara liners av olika storlekar. Den tjockare stoppning mäter 0.24 inches medan den tunnare en mäter 0.16 inches.
Och på grund av deras skillnad i tjocklek kan du använda fodret som ger dig en bekväm passform utan att flytta om. Det betyder också att det rymmer huvuden av olika omkretsar.
Och efter flera användningar kan du ta bort linersna för rengöring. Dess hakrem har en stoppning som gör det bekvämt också.
Under varmt väder tillåter dess strategiska 12 ventiler jämnt luftflöde och därmed ger en kylningseffekt. Outdoormaster scooter hjälm för barn kommer i tre olika storlekar. Det inkluderar, små (18,1-21 tum), medium (20-22, 8 tum) och stora (21,3-23,6 tum).

Vad Vi Gillar Med Det:

11 färger mångfald
Dubbel passform justering
Bekväma hakband
Dubbla liners av olika tjocklekar

Vad vi inte tyckte om det:

Lite dyrt

KONTROLLERA AMAZON

Pro-Tec Klassiska Certifierade Skoter Hjälm för Barn

Pro-Tec scooter hjälm blandar en hög effekt ABS skal och en expanderad polystyren skal. Den har 11 perforeringar utspridda på toppen, bak och fram.
I det inre, hjälmen har värmeförseglade premium kuddar. De skyddar dig mot den brännande värmen. När du faktor i flera ventiler, lovar hjälmen att hålla huvudet kallt.
Och för kvalitet uppfyller utrustningen CPSC och ASTM-säkerhetsstandarderna. För universal fitness, Pro-Tec hjälmen finns i flera storlekar.
Till exempel rymmer den extra lilla storleken en omkrets på 52-54cm. Den lilla hjälmstorleken passar en huvudstorlek på 56 till 58cm. Men om du fortfarande behöver mer utrymme, prova den medelstora storleken som rymmer en huvudomfång på 56 till 58cms.
På vardera sidan av ansiktet, det ger dig en säker spänne och justerbar rem. Att banden därmed förhindra huvudet skyddsutrustning från svajande sida till sida.

Vad Vi Gillar Med Det:

Snyggt utseende
Flera storlekar
Dubbla Justerbara remmar
Finns i 5 färgvarianter

Vad vi inte tyckte om det:

Dess ersättningslinjer är kostsamma

KONTROLLERA AMAZON

XJD Scooter hjälm för barn

XJD scooter hjälm finns i två storlekar. Den mindre storleken passar en huvudomfång på ca 18.89 till 21.26 inches. Det är ungefär barn i åldrarna 3 till 8 åldrar.
Å andra sidan passar medelstorleken huvudstorlekar på 21.65 till 22.44 inches. Så barn i åldrarna 9 till 12 kan hitta det ett genomförbart val.
På hakan har den ett band som håller det fast på huvudet. Dessutom har den en justerbar ratt på baksidan. Således kan du ändra dess passform för att passa din huvudstorlek.
Den XJD hjälm använder en kombination av slitstark PVC och 0.75 inches tjock EPS. Därför ger optimal effekt skydd.
Det gör inte besviken att hålla huvudet kallt. Tack vare den aerodynamiska formen och strategiska ventilerna. Vidare är dess liners också andningsbara, vilket släpper in mycket luft. Efter att ha gjort många resor kan du ta bort och tvätta linjerna.

Vad Vi Gillar Med Det:

De flyttbara liners
Tjock EPS skum skydd
Finns i 7 ljusa färger

Vad vi inte tyckte om det:

En förbättring av kvaliteten på justeringsknappen kan göra det mycket bättre

KONTROLLERA AMAZON

Joovy Nudel Multi-Sport Moped Hjälm för Barn

Prata om en hjälm som tänker på ditt barns säkerhet och komfort, och Joovy Noodle ser lovande ut. Dess design ger fullständigt skydd av huvudet ner till basen av skallen.
Till skillnad från många hjälmar som klämmer fast på hakan ger Joovy ett bekvämt knivskydd. Dessutom använder den pålitliga nylonremmar.
Under den varma dagen tänker det på din säkerhet. Den utökade visiret erbjuder en cool nyans i ansiktet. Dessutom har det totalt 14 ventiler på strategiska platser. Därför maximerar perforeringarna kylningen av huvudet.
Och var och en av ventilerna har buggnät. Så insekter kommer inte smyga igenom i hjälmen för att orsaka obehag. En justerbar passform ratten gör det problemfritt att finjustera passformen av hjälmen.
Joovy scooter Hjälmar för barn finns i två storlekar. Den extra lilla storleken passar omkretsen av 18.5 till 20.5 inches. Å andra sidan sträcker sig medelstorleken för att rymma en huvudomfång på 20,5 till 22 tum.

Vad Vi Gillar Med Det:

Dubbla storlekar som rymmer ett brett utbud av barn
Bekväma hakan rem
Flera huvud ventiler
Det är CPSC-certifierat
Lätt 0,5 kg

Vad vi inte tyckte om det:

Vissa föräldrar hävdar att det inte passar deras småbarn väl

KONTROLLERA AMAZON

OUOWER Barn Scooter Hjälm för Barn

För lovande scooter Hjälmar för barn i åldern två år och uppåt, OUWER är en livskraftig kandidat. Hjälmarna använder slitstarkt ABS-skal och EPS-skum för att erbjuda skydd med hög effekt.
Dess minsta storlek passar ett huvud omkrets av 48 till 54cm. Å andra sidan rymmer medelstorleken omkretsen av 54 till 57cm. Den största storleken passar dock ungdomar med huvudstorlek på 57 till 61cm.
På sidorna och toppen har hjälmen 11 ventiler som släpper in kylluft. För enkelhets skyld har den ett par dynor som fäster på innerväggarna via kardborreband.
Paret av liners har tjocklekar på 5mm respektive 8mm. Du kan använda någon av dynorna för att uppnå en nära passform av hjälmen.
Huvudbonaden har också justeringsratten och hakremmarna. Dessutom gör en snabbspänne det snabbt att fästa eller släppa remmarna.

Vad Vi Gillar Med Det:

Tre olika storlekar
Två-vägs justeringssystem
Dubbla uppsättningar av dynor
Flera färgalternativ

Vad vi inte tyckte om det:

Efter några månader försämras limet som håller skummet

KONTROLLERA AMAZON

JBMS Skoter Hjälm

När det gäller sportutrustning räknas JBM bland det pålitliga varumärket. Så det designar en hjälm för ditt barn som är hållbart och…

Lämna ett svar

sv_SESvenska